Kancelář: Baranova 31, Praha 3, 130 00 | Zavolejte nám! +420 734 851 181|info@vyroba-nasivek.cz
Informační povinnost GDPR 2018-06-13T10:53:29+00:00

<

Informační povinnost dle GDPR

Společnost AVEGA Capital s.r.o. Vás tímto informuje o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů v níže uvedeném rozsahu, ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).

1. Účel zpracování – poptávkový formulář:

Kalkulace poptávky dle zadaných parametrů a její doručení klientovi.

Zpracovávané osobní údaje:
jméno , telefon , email, adresa

Zákonný důvod a doba uložení:

  1. Oprávněné zájmy správce , doba uložení: 60 dní
    Doba uložení zohledňuje dobu platnosti nacenění poptávky. Během této doby se klient může kdykoliv ozvat a realizovat objednávku.
  2. Smlouva , doba uložení: 3 roky
    Pro řešení případných občanskoprávních sporů.

Příjemci osobních údajů:
Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:

SAC Network s.r.o. – Poskytovatel webhostingu.

Předávání do zahraničí:
Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

2. Účel zpracování – zpětné volání:

Zpětné volání klientovi na zadané telefonní číslo pro získání poptávky.

Zpracovávané osobní údaje:
telefonní číslo

Zákonný důvod a doba uložení:

  1. Oprávněné zájmy správce , doba uložení: 14 dní
    Číslo je uloženo pouze na nezbytně nutnou dobu pro zavolání klientovi a zjištění případné poptávky.
  2. Smlouva , doba uložení: 3 roky
    Po dobu promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

Příjemci osobních údajů:
Vaše osobní údaje nebudou předávány dalším příjemcům.

Předávání do zahraničí:
Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

3. Kontaktní údaje správce:

AVEGA Capital s.r.o., Lublaňská 653/5, Praha 2 Vinohrady 12000, IČ: 28409604
Novitski Denis , Email: novitski.sac@gmail.com , Telefon: 777 312 809

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

společnost AVEGA Capital s.r.o.

ZAVOLÁM VÁM ZPĚT
Po vyplnění a odeslání formuláře Vás budeme zpětně kontaktovat.
*povinný údaj